INCLUSIÓN DE ÁCIDO FERÚLICO Y ORUJO DE UVA EN DIETAS DE CERDOS FINALIZADORES EXPUESTOS A ESTRÉS CALÓRICO Y SU EFECTO EN PARÁMETROS FISIOLÓGICOS
EFFECT OF INCLUSION OF FERULIC ACID AND GRAPE POMACE IN DIETS OF FINISHING PIGS EXPOSED TO HEAT STRESS ON PHYSIOLOGICAL PARAMETERS
Keywords:
pigs, heat stress, phenolic compoundsAbstract
Pig production systems constantly face variations in temperature and humidity that exceed the animals' thermoneutral zone, affecting their metabolism, behavior, and productive performance.
Downloads
Published
2023-06-30
How to Cite
OSPINA ROMERO, M. A. (2023). INCLUSIÓN DE ÁCIDO FERÚLICO Y ORUJO DE UVA EN DIETAS DE CERDOS FINALIZADORES EXPUESTOS A ESTRÉS CALÓRICO Y SU EFECTO EN PARÁMETROS FISIOLÓGICOS: EFFECT OF INCLUSION OF FERULIC ACID AND GRAPE POMACE IN DIETS OF FINISHING PIGS EXPOSED TO HEAT STRESS ON PHYSIOLOGICAL PARAMETERS. Bio Scientia, 6(13), 38–39. Retrieved from https://revistas.usfx.bo/index.php/bs/article/view/1424
Issue
Section
ARTÍCULOS ORIGINALES