INCLUSIÓN DE ÁCIDO FERÚLICO Y ORUJO DE UVA EN DIETAS DE CERDOS FINALIZADORES EXPUESTOS A ESTRÉS CALÓRICO Y SU EFECTO EN PARÁMETROS FISIOLÓGICOS

EFFECT OF INCLUSION OF FERULIC ACID AND GRAPE POMACE IN DIETS OF FINISHING PIGS EXPOSED TO HEAT STRESS ON PHYSIOLOGICAL PARAMETERS

Authors

  • María Alejandra, OSPINA ROMERO Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo (C.I.A.D

Keywords:

pigs, heat stress, phenolic compounds

Abstract

Pig production systems constantly face variations in temperature and humidity that exceed the animals' thermoneutral zone, affecting their metabolism, behavior, and productive performance.

Published

2023-06-30

How to Cite

OSPINA ROMERO, M. A. (2023). INCLUSIÓN DE ÁCIDO FERÚLICO Y ORUJO DE UVA EN DIETAS DE CERDOS FINALIZADORES EXPUESTOS A ESTRÉS CALÓRICO Y SU EFECTO EN PARÁMETROS FISIOLÓGICOS: EFFECT OF INCLUSION OF FERULIC ACID AND GRAPE POMACE IN DIETS OF FINISHING PIGS EXPOSED TO HEAT STRESS ON PHYSIOLOGICAL PARAMETERS. Bio Scientia, 6(13), 38–39. Retrieved from https://revistas.usfx.bo/index.php/bs/article/view/1424